Intrucat intr-adevar formularea intrebarii a fost deficitara,revin cu mai multe detalii in speranta obtinerii unui raspuns avizat.Situatia este urmatoarea: tatal meu a fost angajat cu contract pe perioada determinata urmand ca ulterior sa fie angajat pe perioada nedeterminata, intre timp insa a suferit o entorsa la picior. Prin urmare tatal meu este in concediu medical si deoarece contractul sau de munca expira a fost sunat si rugat sa vina sa semeneze noul contract de munca care conform discutiilor avute cu directoarea de HR urma sa fie pe perioada nedeterminata.Tata a raspuns cu stupoare ca data fiind situatia nu se poate deplasa si ca ar trebui gasita o solutie de mijloc prin care sa ii parvina contractul de munca pentru a-l semna.Raspunsul primit a fost ca singura solutie este ca tata sa trimita pe cineva din familie sa semeneze contractul in numele sau, asa ca cea care s-a dus a fost mama.Va intrebam care sunt conditiile in care o alta persona poate sa semneze pentru si in numele altei persoane un contract individual de munca intrucat mama mea nu a avut nici o procura din partea tatalui meu.