avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanP2

Activitate BogdanP2

Răspuns la discuția Reclamatie after school privat
Multumesc tuturor pt raspunsuri. O sa incerc pe cale amiabila, de dragul copilului.

gi-jane2 a scris:

nu inteleg de ce nu elibereaza chitanta, pana la urma sunt autorizati si platesc niste taxe, nu exista posibilitatea sa declare ca nu au elevi, si daca au , trebuie sa inregistreze banii primiti.
cereti chitanta cand duceti banii, frumos.. spuneti ca beneficiati de la munca de acesti bani, ca vi se deconteaza.. asa nici nu le faceti plangere si nici nu va puneti rau cu doamenle daca de aia va e.
daca zic ca nu au, le ziceti sa va anunte cand pot sa va dea chitanta ca sa veniti si dvs cu banii.
mai aveti varianta sa ii reclamati cu nume si prenume pt evaziune fiscala, mai aveti varianta ca doar sa ii amenintati cu plangerea, sau mai aveti varianta sa plecati capul si sa acceptati situatia. Cam astea sunt, ramane ca dvs sa cantariti bine si sa alegeti cum sa dicteaza constiinta.

Teoretic asa e normal si am solicitat asta de fiecare data. Repet, este invatatoarea copilului meu, daca aveti copii stiti bine ca daca nu accepti manevrele acestor doamne invatatoare nu mai poti ramane in clasa, copilul va fi prost tratat si va avea de suferit. Sau stii din start ca denunti persoana si te pregatesti deja sa schimbi si scoala, unde vei deveni o persona non grata.
Atata timp cat parintii nu sunt solidari si nu reclama impreuna aceste escrocherii ale doamnelor invatatoare care au separat de scoala si ore la un after privat, nu poti actiona de unul singur pt ca singurul care va avea de suferit e copilul tau.

gi-jane2 a scris:

cand faceti plata , asteptati chitanta, nu va da chitanta, nu dati banii.

Am platit in numerar

Adrian Dimitriu a scris:

chitantele se elibereaza doar celor care au platit numerar.

Va multumesc pt raspuns.
Problema e ca as vrea sa fac o sesizare fara a afecta copilul care e inca acolo, fiind vorba de dna invatatoare pe care o are la scoala si care ne-a chemat la acest after... La ANAF sau ANPC nu poti face o reclamatie anonima si parintilor le e teama sa faca ceva si sa reclame...

Buna ziua, unde pot reclama sau sesiza faptul ca nu am primit chitanta dupa plata taxei lunare la un after school privat, desi am cerut chitanta luni de zile la rand si de fiecare data s-au gasit diverse pretexte pentru a se evita eliberarea chitantei?