avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie after school privat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie after school privat

Buna ziua, unde pot reclama sau sesiza faptul ca nu am primit chitanta dupa plata taxei lunare la un after school privat, desi am cerut chitanta luni de zile la rand si de fiecare data s-au gasit diverse pretexte pentru a se evita eliberarea chitantei?
Cel mai recent răspuns: BogdanP2 , utilizator 12:45, 30 Martie 2020
Regulament Forum Avocatnet.ro

3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
.....

Puteti sesiza ANPC - Autoritatea Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor sau ANAF- Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
Va multumesc pt raspuns.
Problema e ca as vrea sa fac o sesizare fara a afecta copilul care e inca acolo, fiind vorba de dna invatatoare pe care o are la scoala si care ne-a chemat la acest after... La ANAF sau ANPC nu poti face o reclamatie anonima si parintilor le e teama sa faca ceva si sa reclame...

Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Fie va asumati reclamatia, fie acceptati situatia.
chitantele se elibereaza doar celor care au platit numerar.
Am platit in numerar

Adrian Dimitriu a scris:

chitantele se elibereaza doar celor care au platit numerar.

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Reclamatie scoala dupa scoala PRAlyna PRAlyna Buna ziua, As dori, daca ma puteti ajuta, sa imi spuneti unde as putea face o reclamatie asociatiei de parintii ai scolii unde am copilul inscris, astfel ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru infiintarea unui after school padureanua padureanua Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. ... (vezi toată discuția)