avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii pentru infiintarea unui after school
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii pentru infiintarea unui after school

Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. Mentionez ca , casa detine o cutre si o gradina care pot fi amenajate ca spatiu de joaca, Care ar fi pasii ce trebuie utmati? De ce avize si aprobari am nevoie?
Cel mai recent răspuns: cob ionut , utilizator 22:54, 2 Ianuarie 2018
Wow (stiu, iarasi o sa tipe unii). Dragi forumisti (stiu, forumist nu exista in Dex), persoana a intrebat ceva. Probabil ca a fost chiar pe fuga daca a gresit un pic. Dar ne-a salutat se pare si a venit cu intrebari clare si simple.

Asa cum eu i-am inteles intrebarile banuiesc ca si Dvs. le-ati inteles. Daca nu stiti in schimb ce sa-i raspundeti, de ce va bagati unde nu va fierbe oala?! Sau, de ce nu ii atrageti atentia in mod subtil si politicos, asa cum se procedeaza pe forumuri straine, de exemplu?

Si pe mine ma intereseaza subiectul si apreciez daca va raspunde cineva intrebarilor referitoare la infiintarea unui after school (hopaa, ma scuzati ca folosesc expresii in limba Engleza si ca scriu Engleza cu E mare).

P.S. - @olgadragos: aveti un I in plus pe undeva (mai multa atentie la limba romana va rog)
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
ptar, utilizator
Ha ha, da, tare asta. :)) Ptar, se spune majuscule! Asta ca sa fiu in context.

Cat despre after-scool, ministerul educatiei elibereaza acordul de functionare, dar mai mult de atat nu stiu sa va spun. Este posibil sa fie nevoie si de acordul inspectoratului scolar teritorial, unde va veti desfasura activitatea.
In trecut asa era, privitor la toate programele educationale organizate de alte entitati decat cele de stat.

Cu toate acestea, poate a ajuta cu ceva si Legea educatiei nationale. Legea nr. 1/2011 Sectiunea 15 - Programul Scoala dupa scoala (art 58)
Imi cer scuze pentru greseala! Cred ca o sa mai iau citeva ore de....
condus :-)

Multumesc pentru restul informatiilor. Sunt binevenite!
Buna seara,

Chiar aici in forum sunt deschise cateva discutii pe aceasta tema. Sper sa va fie de folos pana cand unul dintre colegii mei va raspunde intrebarilor pe care le-ati postat.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Si la aceasta adresa puteti afla informatii [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere sau comodat ZErszenyi ZErszenyi Buna ziua, Am deschis o societate comercial cu scopul de a infiinta un centru de After School Care unde elevi ale caror parinti lucreaza si nu pot ramane ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Binecuvantarea profesorului de religie in vederea angajarii si codul muncii ionutmorogan ionutmorogan Buna ziua, as avea o intrebare privind modalitatea de incadrare (angajare) a profesorilor de religie in scoli. Astfel, conform protocolului incheiat intre ... (vezi toată discuția)