avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii pentru infiintarea unui after school
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii pentru infiintarea unui after school

Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. Mentionez ca , casa detine o cutre si o gradina care pot fi amenajate ca spatiu de joaca, Care ar fi pasii ce trebuie utmati? De ce avize si aprobari am nevoie?
Cel mai recent răspuns: cob ionut , utilizator 22:54, 2 Ianuarie 2018
as dori sa infiintez un after scool,ce aprobari trebuie sa obtin,trebuie sa fiu cadru didactic?am un apartament situat la etajul 2 ,4 camere,2 bai,imi place sa lucrez cu copii ,sunt o persoana calma ,ador copiii
Salut.ma puuteti ajuta cu o informatie?am un bar deschis intr-un complex cu etaj,barul e deschis la parter,si cei de la primarie vor sa infiinteze un after school la etaj,si mi-au dat termen pana in noiembrie sa parasesc cladirea,si as dori sa stiu sigur daca am voie sa tin baru deschis langa centru after school sau este interzis!!va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere sau comodat ZErszenyi ZErszenyi Buna ziua, Am deschis o societate comercial cu scopul de a infiinta un centru de After School Care unde elevi ale caror parinti lucreaza si nu pot ramane ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Binecuvantarea profesorului de religie in vederea angajarii si codul muncii ionutmorogan ionutmorogan Buna ziua, as avea o intrebare privind modalitatea de incadrare (angajare) a profesorilor de religie in scoli. Astfel, conform protocolului incheiat intre ... (vezi toată discuția)