Scuzati insistenta dar nu sunt lamurit.Eu nu am solicitat CFP,ci doar sa STATI ACASA!cu prevederile legii 19 fiind persoana singura in familie monoparentala.Incotro trebuie sa ma indrept, pentru ca in acest moment sunt persoana fara venit?Are dreptul -angajatorul-sa ma considere in CFP,chiar si in perioada de proba cu toata starea de urgenta si cu preverile legii 19?Si daca da,cui trebuie sa ma adresez pentru a revendica cei 75% alocati de Guvern?Multumesc anticipat pentru raspunsuri .Sper sa ma luminati!
Sunt persoana singura din familia monoparentala si datorita conjucturii actuale si al unei raceli contactate in 11.03 am fost fortat sa comunic telefonic ca voi fi nevoit sa stau acasa mai ales ca si copilul era racit iar de la acea data s-a inchis si gradinita.In data de 26.03 am primit adresa de la angajator precum ca inceteaza contractul de munca de la 01.04 si ca eu figurez in concediu fara plata incepand cu 11.03.2020.In aceasta situatie cine va plati cei 75% din sal mediu cf legii 19?