Sincer chiar nu stiu din pacate aceasta societate a dat faliment cu vreo 7 luni inainte ca sotia sa termine c.c.c si patroni nici macar nu au avut bunul simt sa o anunte si acum cand am solicitat anumite acte necesare pt somaj s au fofilat si nu mai raspunde nimeni am reusit sa luam legatura cu fostu contabil care mai merge o data pe luna pt anumite acte si a fost de acord sa ne ajute cu actele adica cu incetarea contractului de munca si emiterea revisalului doar ca nu stie acuma pe ce perioadasa emita revisalu cum am zis in mod normal 27 aprilie era ultima zi de indemnizatie prin urmare la aceasta data se incheie si c.i.m dar avand in vedere starea de urgenta si situatia actuala oare acest termen se va prelungi automat pina in 15 mai prin urmare aceasta este si data in care trebuie incheiat c.i.m prin urmare si revisalu dar este in dubi....sa fie 27 sau15 mai....
Se poate doar ca am o dilema cu data la care i.c.m ar trebuii desfacut in mod normal in 27 luna curenta doar ca o data cu starea de urgenta care s a prelungit pina in 15 mai oare revisalu ar trebuii facut cu data de 27 aprilie sau cu data de 15 mai? Si c.i.m incetat la fel cu 27 aprilie sau 15 mai?
Multumesc.
Zic si eu o data cu intrarea in ccc ( concediu crestere copil 2 ani ) nu se intrerupe by default c.i.m?? Intrebarea mea era daca in acest timp de 2 ani de c.c.c angajatorul isi intrerupe activitatea se inchide dupa ce se termina c.c.c al angajatului in acest caz fost angajat adica 2 ani acesta poate sau nu beneficia de somaj?? Ce se intampla intr un astfel de caz in care patronu isi inchide afacerea si angajatul este in c.c.c dupa perioda de 2 ani in care beneficiaza de c.c.c poate beneficia de somaj pina isi gaseste un alt loc de munca??
Buna ziua in situatia de mai jos se poate beneficia de somaj??
Angajata la privat intre timp salariata a intrat in concediu de crestere al copilului dupa maxim un an unitatea s-a inchis intrebarea mea este daca dupa terminarea concediului de crestere al copilului poate beneficia de indemnizatie de somaj scenariul de mai sus s-a petrecut inainte de pandemia produsa de corona virus concediul de crestere al copilului se termina luna aceasta si mamica nu se poate angaja momentan revin cu intrebarea daca poate beneficia de somaj??
Multumesc.