avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Tbytby

Activitate Tbytby

Daca mi a fost suspendat permisul in romania permis romanesc pentru substante psihoactive, dar permisul plasticul il am si conduc in uk in cazul unui control , politistul va vedea ca este suspendat in ro?
Daca mi a fost suspendat permisul pt conducere sub influenta substantelor psihoactive,
dar eu il detin fizic (plasticul) pot conduce in uk avand in vedere ca a iesit DIN UE, SI daca se poate schimba in permis englezesc
Am fost achitat intr un dosar in germania , la vremea respectiva am platit 1200 euro cautiune , am fost judecat si achitat in acest dosar , am primit niste hartii acasa in lb germana prin care imi cere datele contului pentru inapoierea “depozitului de garantie”, am trimis mail , am sunat ,a vorbit o cunostinta in locul meu la telefon deoarece nu cunosc lb germana si in engleza ar fi prea frumos sa poti comunica cu statul german , si la fel i s a comunicat sa trimita mail, am trimis mail cu numarul dosarului poze la hartii, contul bancar absolut tot in schimb niciun raspuns , e posibil sa mai recuperez aceasta suma de bani?