avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere în UK cu permis suspendat în România
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere în UK cu permis suspendat în România

Daca mi a fost suspendat permisul in romania permis romanesc pentru substante psihoactive, dar permisul plasticul il am si conduc in uk in cazul unui control , politistul va vedea ca este suspendat in ro?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:37, 12 Septembrie 2022
Da, daca este curios sa intrebe autoritatile din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca mi a fost suspendat permisul, dar eu il detin fizic (plasticul) ... Tbytby Tbytby Daca mi a fost suspendat permisul pt conducere sub influenta substantelor psihoactive, dar eu il detin fizic (plasticul) pot conduce in uk avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat ovidiup ovidiup buna ziua,am o intrebare legata de conducere sub influenta bauturilor alcoolice in uk. Daca am fost depistat cu alcoolemie de 107 micrograme in aerul respirat ... (vezi toată discuția)