avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

buna ziua,am o intrebare legata de conducere sub influenta bauturilor alcoolice in uk.
Daca am fost depistat cu alcoolemie de 107 micrograme in aerul respirat si nu mi sau luat probe de sange,sunt curios pe cit timp mi se poate suspenda permisul si daca conteaza ca e mai mult de 100 microgame.
Dealtfel asi dori sa stiu si daca se poate face ceva pentru reducerea pedepsei,precizez ca nu stiu inca sentinta,procesul urmand sa aiba loc pe data de 6 dec. 2010
Cel mai recent răspuns: ovidiup , utilizator 13:10, 28 Noiembrie 2010
Nu cred ca este aici cineva specializat pe dreptul din UK. Ar fi mai bine sa te consulti acolo cu un avocat. Legea din Ro nu e la fel cu cea din Marea Britanie.
ok,dar poate este cineva care poate raspunde daca prin lege mi se poate suspenda permisul mai mult de un an,acesta fiind obtinut in Romania si ulterior legea din tara prevede suspendarea dreptului de a conduce doar un an in cazul coducerii sub influenta alcoolica.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan, redobândire permis Sebastian 1983 Sebastian 1983 Ce pedeapsa primesc , daca am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, am fost depistat cu 0,46 mg/ aer respirat! Si la sange 0,95 respectiv ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)