TEA a scris:
Pentru florin_a: Intr-adevar ordinul citat prevede ca document doar diploma de licenta legalizata si nu adeverinta. Si eu care lucrez la resurse umane refuz sa acord scutirea daca nu mi se aduce diploma. Procedura este foarte simpla: orice facultate poate elibera diplomele in regim de urgenta contra unei taxe suplimentare (cred ca in jur de 100 ron). Asadar studentii mei, in momentul in care isi dau licenta, in termen de maxim o luna de zile imi aduc si diploma legalizata. Poate ar trebui sa te interesezi la secretariatul facultatii.
Multumesc pentru raspuns. De interesat m-am interesat sa platesc aceea taxa de urgenta pentru eliberarea diplomei.
Raspunsul in privinta asta a fost ca NU SE POATE ACEASTA ESTE REGULA DECAT PESTE 1 AN.
De asemenea m am interesat si la un avocat sa imi pot procura licenta la cerere, raspunsul lui a fost ca in mod legal nu o pot obtine decat peste 6 luni la urgenata (asa este procedura legala). De asemenea mi-a explicat ca de fapt pot beneficia de aceasta deducere de impoit si cu
adeverinta desi nu este mentionat in lege deoarce acetsa este rolul adeverintei sa inlocuiasca licenta pana ce va fi eliberata si ca adeverinta este echivalentul licentei si este recunoscuta pe teritoriul Romaniei. Acum nu mi a mai ramas decat sa continui demersurile cu firma sa ii fac sa inteleaga si ei :))
PS: Credeam ca esti vreun jurist sau avocat dar vad ca tot de la HR esti, de aceea iti sugerezi sa te informezi de aceasta problema(eventual sa vezi si procedura de eliberare a licentei la urgenta in mod legal si daca se accepta adeverinte) si sa nu fie nevoiti angajatii sa plateasca un avocat ca sa te informeze (nu intra in atributiunile lor). Cu siguranta o sa te lovesti de aceasta problema cu alti angajati.