Am cerut sa-mi spuna in baza carei legi nu-mi primeste banii si pe deasupra mai sunt si obligata sa platesc ce au furat altii.Mi-a raspuns sec "asa a spus primaria"deci nu mi-a dat scris nimic.Administratorul vechi are dosarul facut la politie ,casa n-o mai are pe numele lui,deci ce sa fac sa astept pana cand,ca in tara asta toate stau pe loc.Cum pot afla contul asociatiei?VA MULTUMESC
Administratorul blocului a acumulat un sold de 2 mil.Cei de la RADET ne-au comunicat ca vor opri furnizarea apei.Drept urmare noul administrator si cu ceilalti membri din comitet ne obliga ca in fiecare luna sa platim cate 60 ron.Refuz sa platesc ce a furat vechiul administrator,si nu imi primeste intretinerea la zi pe motiv ca nu vreau sa platesc cei 60 ron.In cazul asta ce pot sa fac ,nu exista nici o lege care sa ma oblige sa platesc ce a furat altul.Tin sa precizez ca mai sunt 17 familii care nu au platit cei 60 ron si ne-a trecut ca restantieri,in cazul asta daca nu-mi primeste banii timp de cateva luni ma poate da in judecata si de ce?ca nu a vrut el sa-mi incaseze banii?CE POT SA FAC?MULTUMESC