avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate BrojbanAlexandra

Activitate BrojbanAlexandra

Bună ziua!Firma la care lucrează sora mea urmează sa între în faliment!Aceștia I au spus ca urmează sa le de a sa semneze preavizul și apoi foaia pentru șomaj,precizez ca lucrează la aceasta firma de aproximativ 20 ani!Este corect cum procedează angajatorul ?Trebuie sora mea sa semneze preavizul înainte?
Buna ziua..am cumparat un apartament recent iar vanzatoarea nu a vrut sa imi de a cheia apartamentului din cauza faptului ca are chiriasi si ca ii elibereaza pe data de 20 mai ..adica peste 2 luni ..ideea este ca dansa nu mai este proprietara acolo si vrea sa ia chirie in continuare ..chiriasii au spus ca nu au contract nimic cu ea si ca nu vrea sa le de a garantia inapoi ..iar cand am facut antecontractul acolo stipula ca nu are voie sa il inchirieze timp de 1 luna de zile si am facut si contractul de vanzare cumparare si acolo stipuleaza ca sunt direct proprietara ..am facut un proces verbal de mana de predare primire cu mobila din apartament cu data de 20 mai ..iar ea nu vrea sa isi ia decat masina de spalat si masa din bucatarie .. sa inteleg ca nu pot face nimic si ca nu am nici un drept acolo nici macar sa imi schimb butucul de la apartament? am fost la politie au zis ca trebuie sa fac p sesizare pe mail catre sectia de care apartine iar ei nu mi au raspuns nici acum la mail.Ce ar trebuii sa fac in cazul asta ..sa astept pana la 20 mai..ma gandesc ca risc sa fie distrus apartamentul ..sa ia tot din casa ..si sa si raman cu facturi de platit