avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!Firma la care lucrează sora mea urmează ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!Firma la care lucrează sora mea urmează sa între ...

Bună ziua!Firma la care lucrează sora mea urmează sa între în faliment!Aceștia I au spus ca urmează sa le de a sa semneze preavizul și apoi foaia pentru șomaj,precizez ca lucrează la aceasta firma de aproximativ 20 ani!Este corect cum procedează angajatorul ?Trebuie sora mea sa semneze preavizul înainte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 8 Februarie 2025
Da, este corecta procedura.

Inainte de emiterea deciziei de concediere, angajatorii comunica o instiintare de preaviz salariatilor care urmeaza a fi disponibilizati ca urmare a intrarii in faliment.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m. pe motiv economic catalin_kti catalin_kti pana acum 2 zile am lucrat la o firma de pe platforma dacia, in data de 3 mai am fost anuntati ca urmeaza sa se incheie C.I.M. pe motive economice la ... (vezi toată discuția)
Restructurare post gabitzumic gabitzumic Buna ziua Lucrez de 12 ani intr-o companie, si ocup o pozitie de management. As dori sa stiu care sunt obligatiile firmei in situtia in care am fost ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva icscsi icscsi Buna seara, Astazi in cadrul companiei unde sunt angajat, sau mai bine zis, unde am fost angajat, a avut loc o concediere colectiva, iar printre angajatii ... (vezi toată discuția)