avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate trd002200

Activitate trd002200

Buna ziua. Am auzit ca s-au mai si schimbat legile in ultimii 2 ani legat de aspectul exterior al blocurilor din orase.
Am o situatie la care poate reusim sa-i gasim niste legi. Sunt interesat de un apartament care e intr-un bloc neizolat prin proiect/primarie. Sunt cativa locatari ce au reusit sa-si faca pe cont propriu, dar am inteles ca acum nu mai e posibil deloc asa ceva, indiferent de cat de bine respecti aspectul sau nu.
Apoi, am mai inteles ca nu se poate depune proiect la primarie pentru un bloc care are cateva apartamente izolate in regim propriu.
Si acum, intrebarea mea este urmatoarea: este adevarat ca nu se mai poate depune proiect in acest caz? Care ar fi situatiile posibile de a salva blocul respectiv?
Este evident ca proprietarii care si-au izolat inainte de proiectele astea, ce au facut maijoritatea blocurilor ca noi, nu ar mai achita inca o data o taxa. Dar totusi, daca se doreste prin orice mijloc, ce se mai poate face? Sau, chiar nu mai e posibil acum, ca si restul locatarilor sa-si izolele, respectand unele norme, si sa aduca blocul respectiv la un aspect comun?
Multumesc mult.