avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate caramidaru

Activitate caramidaru

Răspuns la discuția suspendare permis
multumesc...sunt bagat in boale..anul trecut mi-a fost suspendat permisul pt trecut pe rosu,si acu 2 ani pt trecut pe rosu.cam cat costa un avocat, am nevoie de el si la procurorul de caz?pot sa ma intalnesc cu procurorul de caz,sa-mi spun punctul de vedere,cam cat dureaza.multumesc
infractiunea de conducere pe dr.publice fara a poseda permis de cond.sau permis retinut/suspendat. asta am facut
deci la ce sa ma astept?
in general ce se intampla in astfel de situatii....sa-l cred pe politist care a zis ca sunt sanse sa scap cu amenda administrativa si prelungire a suspendari..sau imi anuleaza
nu putem avea o discutie mai cursiva pe messenger
caramidaru.andrei@yahoo.com
ma prezint la proces....dar care din cele mentionate mi se pot aplica,imi anuleaza permisul,amenda administrativa,prelungire cu 30 zile?
buna ziua
mi-a fost suspendat permisul pe 90zile pentru 104 si 124km/h in localitate pe data de 30.04.2008 in Iasi.
in data de 07.07.2008 am fost prins cu 79km/h in loc Cosmesti,Tecuci de catre politia rutiera galati, mi-au factu dosar penal mi-au dat dovada ce se poate intampla?ei mi-au zis ca infractiunea nu e de o gravitate mare si pot scapa doar cu amenda administrativa.dar se poate sa-mi anuleze permisul sau sa mai prelungeasca ink 30 zile
1.ce trebuie sa fac?ma prezint la proces?
2.cam cat dureaza?
3.ce pot sa fac?
multumesc anticipat