avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate pda88

Activitate pda88

Inainte de a efectua reparatia cam cu doua luni, am trimis administratiei precum si presedintelui de bloc scrisori cu confirmare de primare pentru a remedia situatia. Au refuzat primirea acestora si mi s-au intors.

[ link extern ]

In lege nu se face distinctie intre tipurile de acoperis. Pentru ca punctul a sa fie valabil, adica exploatarea normala, e logic ca este nevoie de acoperis, cel putin asa mi se pare logic.
Buna ziua!

Locuiesc la parterul unui bloc, dar baia mea este iesita din corpul principal al cladirii. Aceasta arhitectura este de cand a fost construit blocul (1943), un corp similar gasindu-se in oglinda si la scara I, eu locuind la scara V. Corpul iesit, are un acoperis. Din pacate, din cauza vremii si a vechimii, acesta s-a deteriorat in asa hal incat cand ploua, imi curgea si mie in baie prin instalatia electrica. Am sesizat administratia in numeroase randuri pentru remedierea problemei, dar nu s-a intamplat nimic. In final am remediat problema din fonduri proprii, iar acum incerc sa recuperez banii de la administratie, administratorul spunandu-mi initial ca daca rezolv singur si prezint dovezi (chitante, facturi) imi vor fi dati banii.
Desi am aceste dovezi, acum mi se spune ca partea in cauza nu ar fi parte comuna, si ca administratia nu ar trebui sa plateasca nimic. Mentionez ca planul cadastral arata clar ca acest corp face parte din bloc (eu nefacand nicio modificare ulterioara constructiei initiale), dat fiind ca sub el se gaseste si o pivnita care nu este a mea. De asemenea, pe acoperisul corpului se scurg burlanele care vin de la etajele superioare, iar pe exterior este si teava de gaze a scarii.
Ce ma sfatuiti sa fac, pentru ca aceasta situatie nu mi se pare deloc corecta. Cum pot recupera banii?