avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate Nechita bogdan

Activitate Nechita bogdan

Atat eu cât și contravenientul am declarat ca a fost aplicat un avertisment verbal pentru lipsa actelor deoarece aceasta sancțiune nu are și o măsură complementara (puncte penalizare, reținere pc sau altceva) și din acest motiv se poate aplica avertisment verbal.
Sa va fac un rezumat în mare... Cei de la DGA au montat în autospeciala o camera de luat vederi și asa au văzut discuția mea cu acel contravenient ca nu avea actele la el. Am fost trimis în judecată pentru luare de mita, fals intelectual și uz de fals iar pentru luarea de mita am fost achitat. În instanta contravenientul a declarat ca i-am făcut un avertisment verbal recomandând-i ca pe viitor sa poarte actele la el însă se pare ca acest lucru nu a contat. Am făcut adrese către IGPR, Direcția Rutiera, Școlile de poliție Câmpina și Cluj, insa nimeni nu își asuma un răspuns și din acest motiv încerc sa găsesc rezolvarea peste tot pentru ca art 95 din oug195/2002R și art 7 din OG2/2001 nu e suficient din păcate....
Am pus aceasta întrebare pentru ca tocmai din acest motiv am fost condamnat la 1 an cu suspendare..... Pentru fals și uz de fals(prin omisiunea inserarii lipsei actelor personale). Din acest motiv caut toate portitele pentru a demonstra ca am făcut un lucru legal
Subsemnatul, ........, în calitate de agent de poliție în cadrul Serviciului Rutier Neamț, vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație ipotetică întâlnită în exercitarea atribuțiilor de serviciu: dacă în situația în care agentul de poliție rutieră constată că un contravenient care circula cu viteza de 78 km/h (pe un sector cu limita de 50 km/h) fără a avea asupra sa documentele personale, agentul de poliție poate să sancționeze in scris depășirea limitei de viteză iar pentru lipsa documentelor poate să aplice avertisment verbal ? Va mulțumesc