avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1973 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgeManolache9

Activitate GeorgeManolache9

Eu aș dori sa va întreb, ținând cont faptul ca domnul Agent a gresit o cifra din CNP-ul din Procesul Verbal, se poate considera PV-ul null, sau poate fi considerat un motiv intemeiat pentru contestație? Va mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat!





CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Contestație puteti face în termen de 15 zile de la terminarea stării de urgență instituite prin decret.Termenul normal este de 15 zile de la comunicare dar prin decretul mai sus precizat s-a instituit o excepție și anume suspendarea unor termene de decadere și prescripție.In contestație indicati ce motive considerati dvs ca pot duce la anularea pv sau înlocuirea acestuia cu o altă măsură.Indicat ar fi sa apelați la av macar pt a va redacta contestatia,Este bine ca ati platit în cazul în care câștigat suma plătite se restituie prin cerere la taxe și impozite locale. In cazul in care pierdeți rămâneți cu suma plătite jumătate.

Buna seara ! Am primit o amenda in data de 03.04.2020 in jurul orei 00 deoarece m-a depistat o patrula de politisti ,iar eu aveam declaratia cu data de 04.04.2020 dar nu era trecut de ora 00 . Amenda a venit prin mandat postal pe data de 13.04.2020 .Procesul verbal a venit ca si cum ar fi din data 04.04.2020 ora 23:30,eu la aceea vreme eram bine mersi acasa. Astazi 17.04 m-am decis sa platesc amenda online pe ghiseul.ro deoarece nu stiu exact in perioada asta cum se numara cele 15 zile si nu cumva sa risc sa pierd reducere de a plati amenda la jumatate. Dupa efectuarea tranzactiei am observat ca o cifra din cnp-ul scris de agent in procesul verbal are o cifra gresita in comparatie cu cnp-ul meu. Intrebarea mea este ,daca cnp-ul este gresit scris de catre politist ,PV-ul mai este valabil?! Pot face contestatie sa-mi recuperez banii, si daca da ,v-as ruga sa imi explicati si cum ! Va multumesc anticipat !