avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate seba_c85

Activitate seba_c85

Răspuns la discuția Material video pentru Youtube
Neadecvat raspunsul dvs. Dpdv moral, nu profesional. Informatia am primit-o de pe un alt forum, iar dvs ar fi de preferat sa va informati inainte sa dati un raspuns, iar daca nu va puteti informa, sa nu raspundeti. Sau puteti sa folositi acea mult-temuta expresie de catre orice profesionist: "NU STIU". Este absolut in regula sa folosim aceasta expresie. In orice caz este de preferat in locul dezinformarii. Este clar ca e un forum gratuit, dar oamenii care pun intrebari au probleme reale si nu stiti in ce postura se afla, iar cu rapsunsuri gresite date vehement le faceti mai mult rau.
Tocmai am aflat ca raspunsul dvs este gresit.

Pentru cine mai are nevoie, cititi legea 8/196 privind dreptul de autor si drepturile conexe. In plus exista multe prevederi legale ce reglementeaza acest aspect.
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,

V-as ruga tare mult sa ma ajutati cu o informatie. La momentul actual inregistez o serie de clipuri video informative in domeniul sanatatii (unele gratuite altele platite) pentru canalul meu de Youtube. As avea nevoie sa folosesc segmente din documentare/stiri/alte surse video in aceste clipuri. In vest am vazut multe cazuri in care segmentele folosite sunt afisate intr-un cadran (adica nu pe tot ecranul) si se mentioneaza sursa. Asta pare sa fie practica obisnuita. In ce conditii este permis acest lucru?

Va multumesc frumos!