avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate PMAA

Activitate PMAA

Nu este sumă fixă,este procent din vânzări,dar la toți este 374 lei ce ni se "deduce " din comision

Cornel Vasile a scris:

Comisionul este prevazut in c.i.m. ? Este o suma fixa sau procentuala?

Avem o gilă de comisionare,de acolo provine comisionul

PMAA a scris:

Bună ziua ,sa întamplat în felul următor,din februarie trebuia să intre minimul pe economie de 1898 lei ,am avut surpriza la comisioane să observ ca au venit cu -374 lei,este exact cât teebuie adaugat la 1524 cât era minimul pe economie înainte,de aici sa tras concluzia ca s-au taiat din comisioane

Cornel Vasile a scris:

Nu se înțelege...cum taie și adaugă? ... revenitu cu detalii

Salutare,eu si colegii mei primim in fiecare lună comisioane,ideea este ca de cand sa marit minimul pe economie,primim deducere de 374 de lei din comision,daca calculam 1524 cat era salariul minim inainte+acei 324 ,da exact 1898 salariu minim pe accum,are voie legal angajatorul să facă așa ,sa ia de la comision 374 si sa adauge la salariul minim?
Bună ziua ,sa întamplat în felul următor,din februarie trebuia să intre minimul pe economie de 1898 lei ,am avut surpriza la comisioane să observ ca au venit cu -374 lei,este exact cât teebuie adaugat la 1524 cât era minimul pe economie înainte,de aici sa tras concluzia ca s-au taiat din comisioane

Cornel Vasile a scris:

Nu se înțelege...cum taie și adaugă? ... revenitu cu detalii

Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge la partea fixă pt a compensa marirea salariului minim pe economie?