avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate flow0101

Activitate flow0101

Discuție Amenda OM4
Amenda din cauza nerespectării ordonanței militare, dacă hotărăsc sa nu o plătesc va intra la impozit?
Am domiciliul la concubinul mamei mele,amenda v-a intra la impozitul lui? V-a putea platii impozitul de acea amenda?
Răspuns la discuția Întrebare amenda

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu are relevanță unde aveti domiciliul,amenda o sa apara pe numele dvs la taxe și impozite locale,dvs având obligatia sa o platiti.

O sa apăra pe numele meu,
Concubinul mamei mele o sa aibă vre o legătura cu acea amenda? V-a putea platii impozitul de ea?
Buna ziua,
In cazul in care am fost amendat pentru ca “am mințit polițistul ca am fost la bunica mea sa ii duc pastile și pâine”(nu știu cum a stabilit el asta având declarație pe proprie răspundere și tot ce e nevoie.)
Eu având domiciliul din buletin la concubinul mamei mele care nu este trecut cu ea in acte, amenda va fi băgată la impozitul lui?
Discuție Amenda OM2
Buna ziua,
Azi,eu împreuna cu prietena mea,am fost opriti de către un lucrător al Poliției, care desigur mi-a cerut sa ii arat declarațiile pe proprie răspundere.
Locuiesc in Timisoara și pe declarații aveam ca loc al deplasării : Urseni-Calea Sagului-Urseni.
Motiv 2,4 de pe declarație pentru cumpărături și pentru a ii duce bunicii mele pastile pentru ca ea exact la ora 16 a rămas fără și diseară la ora 19, trebuie sa o ia,neavând cum sa iasă afara in intervalul acestui program.
Mi-a făcut semn sa deschid geamul și mi-a zis ca el nu crede ca eu am fost sa ii duc pastile ei ca sa ii spun strada bunicii mele sa trimită un echipaj acolo sa verifice, i-am spus ca nu știu strada și mi-a cerut buletinele actele mașinii și permisul.
I le-am dat m-a întrebat dacă sunt de acord sa ii facă poza la buletin sau sa se ducă in masina sa scrie datele,am zis sa se ducă sa scrie datele.
Mi-a adus înapoi actele și a spus ca o sa primesc amenda acasă pentru ca doar eu am fost Sancționat,prietena mea nu.
Întrebarea este: Nu trebuia sa îmi dea ceva la mâna cum ca am fost surprins pe drum(sau ce voia el sa scrie acolo)sau măcar sa îmi spună cât am primit amenda?
Următoarea întrebare: Eu am domiciliul pe buletin la concubinul mamei mele,amenda dacă nu o sa o plătesc o sa între la impozitul lui?
Multumesc