avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate Claudi-u

Activitate Claudi-u

Discuție Uzufruct viager
Am si eu o intrebare va rog daca ma puteti ajuta am o casa cumparata si i-am dat dreptul de uzufruct viager fostului proprietar si acum de curand ma scos afara si mi-a spus ca nu am dreptul de ai intra in curte si in casa mentionez casa este compusa din doua corpuri separate si pe unul l-am renovat si cand am plecat am incuiat si mi-au mai ramas niste bunuri si intre timp a spart usa casei ce se poate face in situatia aceasta . Multumesc anticipat
Buna seara.
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva va rog din suflet.Multumesc anticipat
Am cumparat o casa de la o persoana pe suma de 10.000 € si ma rugat sa ii dau dreptul de uzufruct viager si am acceptat dar in timp persoana respectiva a inceput sa consume bauturi alcolice si sa imi tulbure linistea sa de-a foc la anumite lucruri si era aproape de a da foc la casa.
Mentionez ca am luat hotararea impreuna cu sotia de a pleca de acolo pentru ca avem un copilut de un anisor.
Si el ne tot ameninta ca ne da in judecata si ca nu mai avem ce cauta acolo
Si ne-am dori sa stim ce avem de facut sa putem sa isi pearda dreptul la uzufruct.
MULTUMESC DIN SUFLET