Are poliția dreptul de a intra într-o proprietate privată fără să se legitimeze?
Azi cineva din sat a sunat la 112 că la mine acasă se află o persoană care eu am bătuto,,fapt dovedit fals , confirmand și persoana in cauză că nu este adevărat, și că eu aș fi amenințat cu toporul o persoană din sat ,nu sa dovedit nici acest lucru,deoarece persoana cd are a făcut apelul la 112 este soția presupusei persoanei care nu a fost de față,a venit poliția la poarta mea 6 organe de poliție care 4 purta mască și doi nu,
unu dintre ce-i doi mi-a zis să deschid poarta deoarece sunt de la poliție fără nici macar unu să se legitimeze, mi-a zis că hainele lor dovedește că sunt polițiști,, mi-au cerut să mă legetimez și să îi las să între în curte am refuzat,deoarece nici în prezent nu nustiu cine ierau ei pentru că nu mi-au spus,
mi-au dat cu spreiul in ochii și au intrat forțat în curtea casei mele mai pus culcat și mi-a pus gluga de la geaca mea in cap și sau urcat peste mine nemai putind respira din cauza glugi de la geacă mi-au pus cătușele,lovindu-mă cu picioarele la corp și unu din ei mi-au pus piciorul pe cap să nu pot respira,
am avut dreptate în cazul acesta cerindule să se legitimeze și să-și pună mască că să între în curtea mea?