avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate Nyke94

Activitate Nyke94

Va salut, ce se poate intampla in cel mai rau caz daca mai am 2 luni de concediu de crestere copil si ma angajez in olanda cu contract polonez? Multumesc
Buna ziua! Sunt tatal unui copil de 1 anisor si sunt in concediu crestere copil pe perioada de 2 ani astazi mi am deschis o intreprindere individuala cu activitatea in agricultura pt proiect finantat de UE! Cine ma poate lamurii daca o sa am probleme cu indemnizatia daca voi incasa bani pe firma resoectiva? Multumesc
Discuție Acte gaze
Buna ziua! Mă poate ajuta si pe mine cineva cu un răspuns concret, vreau sa ma racordez la gaze dar proprietar pe teren este mamaia care a murit, eu am doar anexa24 in care sunt moștenitor si actele ei, este posibilă racordarea pana fac succesiunea? Mentionez pt jud DAMBOVITA! Multumesc
Răspuns la discuția Acte casa + teren
Multumesc pentru raspuns, dar notarul vrea sa stie ce s a intamplat cu casa, sa i dovedesc cu acte

raluk0207 a scris:

Trebuie radiată casa respectiva din evidențele fiscale și agricole ale Primăriei.

Buna ziua! Mă puteti ajuta si pe mine cu o problemă mai delicată? Mamaia fiind proprietara pământului si a casei are 3 copii, ea a murit acum 7 ani am daramat casa am construit alta noua, acum a vrut tata sa faca succesiunea, el apărând singurul moștenitor la primărie ceilalți frati fiind doar frati de mama cu el, si oricum ei vor sa cedeze dreptul, dar a apărut mai multe probleme, notarul a spus că pe teren apare o casa din 1930 care nu mai exista de mult va dati seama, ce e de facut in cazul asta si care sunt pasii de urmat?