Buna ziua! Mă puteti ajuta si pe mine cu o problemă mai delicată? Mamaia fiind proprietara pământului si a casei are 3 copii, ea a murit acum 7 ani am daramat casa am construit alta noua, acum a vrut tata sa faca succesiunea, el apărând singurul moștenitor la primărie ceilalți frati fiind doar frati de mama cu el, si oricum ei vor sa cedeze dreptul, dar a apărut mai multe probleme, notarul a spus că pe teren apare o casa din 1930 care nu mai exista de mult va dati seama, ce e de facut in cazul asta si care sunt pasii de urmat?
Păi ar trebui să aveți o autorizație de demolare.
Dacă nu aveți, puteti sa ii aduceți la cunoștință și eventual să faceți un plan de amplasament, cu situația reală, de unde sa rezulte că locuința nu mai există.
Intrebare
AntoniaSiLuca
Buna ziua tutror,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu niste imformatii.Mama mea are o casa care ii revine de la mamaie pt ca a murit si este singura ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog
anca_21
in 1990 am cumparat o casa la tara pe care am intabulat-o.Pe acea vreme nu era nevoie de schita de la topograf.Acum am vrut sa o demolam a venit un topograf ... (vezi toată discuția)