avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutati-ma va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutati-ma va rog

in 1990 am cumparat o casa la tara pe care am intabulat-o.Pe acea vreme nu era nevoie de schita de la topograf.Acum am vrut sa o demolam a venit un topograf sa-mi faca schita dar nr topografic nu corespunde.Am fost la primarie de unde am scos o adeverinta care confirma faptul ca nr topografic este gresit.Culmea este ca la primarie casa apare fiind construita din 1930,vechii proprietari au intabulat-o pe un alt nr topo care apartine de alt a comuna,unde nu sunt case iar terenurile de acolo sunt extravilane .Am scos copie dupa cf cu nr topo care ar trebui sa corespunda cu locul unde avem casa dar se pare ca acel teren nu a fost intabulat niciodata,si figureaza ca fiind al statului,si nu apare nici casa .CE TREBUIE SA FAC PT A RECTIFICA GRESEALA?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:56, 1 Octombrie 2010
O actiune in constatare in contradictoriu cu Primaria ca ati dobindit acea casa in 1990 pe amplasamentul respectiv si apoi o noua wexpertiza si rectificare in cartea funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar topografic gresit anca_21 anca_21 Buna ziua!Am si eu o mare,mare problema.in anul 1990 parintii mei au cumparat o casa la tara prin contract de vanzare-cumparare incheiat la notar ,pe care au ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Modificarea nr. topo prin instanta judecatoreasca ispasdina ispasdina Buna ziua, Terenul pe care am casa este intabulat pe un nr. topografic gresit de catre cartea funciara, din 1930. Autorizatia de construire a fost eliberata ... (vezi toată discuția)