Buna ziua!Am si eu o mare,mare problema.in anul 1990 parintii mei au cumparat o casa la tara prin contract de vanzare-cumparare incheiat la notar ,pe care au si intabulat-o. Timp de 20 de ani am folosit-o dar acum o luna am vrut sa o demolam pentru a construi o alta casa.Dar surpriza :numarul topografic nu corespunde.Numarul topo care apare la noi in acte este la granita dintre sate,acolo fiind doar terenuri extravilane nefiind nici o casa construita in acea zona.D-l topograf a venit ne-a facut schita de identificare dar de aici in colo nu stiu ce sa mai fac,unde sa ma mai duc pentru a rezolva aceasta problema .Ajutati-ma va rog cu un sfat!
Ajutati-ma va rog
anca_21
in 1990 am cumparat o casa la tara pe care am intabulat-o.Pe acea vreme nu era nevoie de schita de la topograf.Acum am vrut sa o demolam a venit un topograf ... (vezi toată discuția)
Cadastrare
elafinta
Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)