avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate much2furious

Activitate much2furious

Redobandire permis auto suspendat - perioada initiala 3 luni - contestatie pierduta

La momentul savarsirii contraventiei (ianuarie 2022) se putea da examen si se reducea pedeaspa de la 3 luni la o luna.
Acum daca se sustine examenul, reducerea este de la 3 luni la 2 luni.
Ce se aplica in cazul meu?
Si eu am facut atunci reclamatie la ANPC, dar nu m-a sunat nimeni inca, va tin la curent.
la mine in contract apare asa:

Sectiunea III. TERMENI SI CONDITII
1. Prezentul Abonament inceteaza in una dintre urmatoarele situatii: (a) prin acordul partilor; (b) la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat; (c) in cazul
aparitiei unui eveniment de Forta Majora; (d) in cazul decesului Membrului; (e) prin efectul legii sau in cazul unei hotarari judecatoresti definitive si (e) prin
rezilierea Contractului de Membru de catre World Class, conform prevederilor din prezentul Contract.

6. In cazul aparitiei unui caz fortuit sau a unui caz de forta majora World Class nu va fi considerata responsabila pentru neindeplinirea sau indeplinirea
necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale pe toata durata in care Cazul Fortuit sau Forta Majora actioneaza. De asemenea, World Class nu raspunde
pentru fapta oricarui tert strain de prezentul Contract, care are caracteristicile unui Caz Fortuit sau a unei Forte Majore.

Am primit astazi raspuns :
"Refundurile nu sunt posibile conform contract
Toate abonamentele sunt inghetate atat timp cat WCR are activitatea suspendata si vor putea fi folosite cand totul revine la normal"

Am deschis in paralel si o sesizare la ANPC. Va recomand sa faceti fix la fel si vedem ce raspuns primim.
Ne puteti spune ce ati rezolvat? Suntem in aceeasi situatie...