avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto suspendat - perioada initiala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto suspendat - perioada initiala 3 luni ...

Redobandire permis auto suspendat - perioada initiala 3 luni - contestatie pierduta

La momentul savarsirii contraventiei (ianuarie 2022) se putea da examen si se reducea pedeaspa de la 3 luni la o luna.
Acum daca se sustine examenul, reducerea este de la 3 luni la 2 luni.
Ce se aplica in cazul meu?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
much2furious, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:34, 24 Ianuarie 2023
Se aplica ce decide politia, ei hotarasc.
Politia dispune conform documente la dosar si norme in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit o amenda si o supendare de permis de 90 ... Elenaiulia1978 Elenaiulia1978 Bună ziua, Am primit o amenda si o supendare de permis de 90 de zile in august 2021,am contestat procesul verbal si in noiembrie 2022 mi a venit decizia ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de 2 ori, contraventii diferite Heresciug G. Heresciug G. Buna seara, Am cateva intrebari legate de prelungirea perioadei de suspendare auto, cat si redobandirea permisului. Acum 4 luni mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Modificare cod rutier in urma contraventiei din 22/01/2022, in ... cristi.tomsa cristi.tomsa Modificare cod rutier In urma contraventiei din 22/01/2022, in localitatea Filipesti, Jud. Bacau, mi-a fost retinut permisul pentru 90 de zile, conform OUG ... (vezi toată discuția)