avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Modificare cod rutier In urma contraventiei din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Modificare cod rutier In urma contraventiei din 22/01/2022, in ...

Modificare cod rutier

In urma contraventiei din 22/01/2022, in localitatea Filipesti, Jud. Bacau, mi-a fost retinut permisul pentru 90 de zile, conform OUG 195/2002. Am primit dovada de circulatie, care a expirat in 06/02/2022. In 07/02/2022, m-am prezentat la DGPMB - Brigada Rutiera Bucuresti, unde am sustinut exemenul pentru redobandirea permisului si am fost admis. In aceste conditii, am inaintat catre IPJ Bacau (prin email), cererea de reducere a perioadei de suspendare permis, impreuna cu toate documentele justificative.
As vrea sa stiu care este perioada de suspendare care mi se va aplica, avand in vedere faptul ca fapta (contraventia) a fost savarsita in IANUARIE 2022, mai exact in 22/01/2022.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:38, 20 Februarie 2022
Vi se va aplica ce vrea poliția, adică ce scrie în codul rutier modificat, o treime din suspendare drept reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cerere micsorare pedeapsa permis retinut ghizda2006 ghizda2006 Buna ziua, Va spun pe scurt intamplarea mea cu IPJ Dolj. Pe data de 16 martie a.c. mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 60 de zile. In data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi s a suspendat permisul pe 90 de zile pentru neacordare ... Anonim12367 Anonim12367 Buna ziua, Mi s a suspendat permisul pe 90 de zile pentru neacordare prioritate ce a rezultat intru accident fara persoane vatamate/ nu au fost necesare ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca necomunicata rebell74 rebell74 In 26-05-2010 am depus la judecatoria sect 2 o contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie intocmit de un agent al DGPMB Brigada de politie ... (vezi toată discuția)