avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate Dia91

Activitate Dia91

Răspuns la discuția Custodie copil si divort
Da.Chiar eu am propus asta.Si vreau sa mergem la psiholog.Si chiar asa e,in legatura cu stilul in care a fost crescut.Aveti perfect dreptate.Mai ales ca si eu am terminat Fac de Psihologie.Sunt sigura ca se v-a face lumina cand voi afla o parere sanatoasa din partea psihologului.Voi apela la el chiar acum.
O zi frumoasa!

When a scris:

V-ați gândit la terapie de cuplu? Un comportament disfuncționala nu înseamnă neapărat o lipsa de sentimente. Dacă a fost crescut într-o familie stricta și rece comportamentul de acum e de așteptat.
Poate în felul lui va iubește. E doar o ipoteza.

Va multumesc mult pentru raspuns! Sigur ca da.
O zi frumoasa!

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Cata vreme prezentati garantii materiale si morale, in procesul de crestere si educare a minorului, instanta de judecata va stabili locuinta minorului la dumneavoastra.(art.400 din Codul civil ).

Instanta de judecata va da eficienta principiul interesului superior al minorului.

Din expunerea dumneavoastra,rezulta o conduita de dezinteres manifestata de sotul dumneavoastra, care nu va sprijina financiar.

Copilul are o varsta frageda, necesita prezenta materna.

Acesta are o rutina prestabilita, anumite activitati, pe care dumneavoastra le cunoasteti.

Sotul locuieste in alta tara.

Autoritatea exclusiva este acordata pentru motive intemeiate, legate de o conduita de risc fata de copil.

(ori nu rezulta din expunerea dumneavoastra o astfel de conduita).

O zi placuta,

av.Stoica Ioana.

Va multumesc mult.Da.Este o persoana cu un comportament foarte ciudat.Voi revenii aici cu ce se mai intampla,si voi mai afla cate o parere.Ma ajuta f mult.Nu pot sa spun decat ca el,functioneaza pe sistemu de pedeapsa,santaj,constrangere ,ca sa obtina ceea ce vrea.Este un fel de copil teribil care atunci cand nu este pe locul 1,se frustreaza si ataca.

O seara frumoasa si multa putere celor in situatia mea
Am inteles.Raman in relatie oricum.Si de luna viitoare ma apuc de munca.Se vor rezolva toate.Mai ales ca el are un comportament deviant.Voi demonstra asta in timp,cu dovezi.De acum inainte voi lupta sa rezolv totul,si sa schimb cursul asta nefast,creat de el prin terorizarea si jocul psihologic pe care l-a facut cu mine de 3 ani.
Va multumesc mult pentru raspunsuri
Si mai e un lucru.Cum demonstreaza ce am facut,daca nu are apeluri inregistrate si nici mesaje clare? Ma voi angaja si voi platii totul.Acolo sigur v-a face violenta din nou.Ulterior voi divorta.In Instanta nu ar avea nicio dovada fizica ca am jucat acei bani.Nu?Pentru ca problemele noastre,sunt altele oricum.Si mult mai grave.
Multumesc! Atunci trebuie sa ma reintorc,sa imi platesc tot creditul,sa nu se mai repete,si este ok?planuiam peste 1 an sa divortez.Poate pana atunci,se mai uita cum se spune momentu.

Buna ziua.Sunt mama,fetita are 1 an si 8 luni,si am parasit caminul conjugal fara sa bag divort.In tot acest timp,sotul care traieste in alta tara,nu s-a schimbat cu nimic.Nu ne-a ajutat cu niciun ban,eu avand si un credit la care el nu a mai platit rata.Eu intrand in panica,am jucat online restul de bani de pe card sa ii recuperez probabil pe toti,si sa ajung sa nu mai am rate.Insa am pierdut.A trebuit sa ii spun lui adevarul.Vrea sa ma intorc si sa achitam creditul ,muncind.
Pe viitor daca vreau sa divortez,poate obtine custodie totala din aceasta cauza? Pentru ca am jucat la jocuri de noroc online? Imi este foarte teama