avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Activitate serban_ct71

Activitate serban_ct71

Buna ziua, cineva aproapiat mie este acuzat ca in 2013 de savarsirea acestor doua infractiuni (spalare de bani si delapidare), insa chiar si astazi procesul este in stadiul de fond.

Mentionez ca nu am cunostinte jurdice, insa as vrea sa stiu daca mai sunt sanse in acest moment de a se prescrie faptele, din moment ce nu a fost nici acum incheiat procesul.

Va multumesc mult!
Continutul ROI al asociatiei este mult mai restrictiv decat cel din lege, deoarece ei imi interzic si sa fac inchiderea cu orice fel de tamplarie. Din moment ce pentru inchiderea cu sticla transparenta nu e nevoie de nicio aprobare, cum pot ei sa interzica in mod legal aceasta modificare?
Buna seara, locuiesc la parterul unui apartament dintr-un ansamblu rezidential nou. Din motive de intimitate si confort acustic doresc ca imi inchid balconul cu sistem de geamuri culisante (deci nu am nevoie de aprobare de la primarie).

Insa, in regulamentul de ordine interior se mentioneaza ca si acest sistem este interzis, pentru ca afecteaza fatada blocului. Asociatia ma ameninta ca ma da in judacata daca efectuez aceasta inchidere.
Este abuziva aceasta clauza, a interzicerii inchiderii chiar si prin metode minim invazive?Pot fi dat in judecata si sa pierd, chiar daca imi sustin cu argumente cauza?

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri.