avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce nu s-au prescris inca infractiunile de spalare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce nu s-au prescris inca infractiunile de spalare de bani si delapidare comise in 2013? Procesul este inca in stadiul de fond dar as vrea sa stiu daca sunt sanse de a se prescrie. Va multumesc.

Buna ziua, cineva aproapiat mie este acuzat ca in 2013 de savarsirea acestor doua infractiuni (spalare de bani si delapidare), insa chiar si astazi procesul este in stadiul de fond.

Mentionez ca nu am cunostinte jurdice, insa as vrea sa stiu daca mai sunt sanse in acest moment de a se prescrie faptele, din moment ce nu a fost nici acum incheiat procesul.

Va multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
serban_ct71, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:14, 22 Martie 2021
Incercati sa apelati la avocat ca sa va studieze dosarul penal ca sa analizeze ceea ce va interesează și sa vă spună și ce șanse ati avea.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare dorinsm dorinsm Buna! Am fost condamnat definitiv in anul 2009 pentru trafic de influenta la 2 ani cu suspendare si inca 2 ani perioada de incercare. In timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Proces cu fiscul BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua. Am o speta destul de complicata. Am cumpaat o firma in anul 2007 si nu am primit arhiva de acte contabile. In urma unui control de la finante mi-a ... (vezi toată discuția)
Delapidare morodac morodac Conform noului Cod Penal delapidarea este înfăptuite de un funcționar public asa cum este definit în lege. De ce sau cum poate fi acuzat de delapidare ... (vezi toată discuția)