avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate Ionelana

Activitate Ionelana

Răspuns la discuția Sef birou contabilitate
N-am prea inteles raspunsul dvs. M-am angajat in primarie in urma unui concurs riguros(poate e greu de crezut), pe postul de inspector(asa e denumirea pentru aprox.toate functiile din primarie), in compartimentul financiar, impozite si taxe, Postul este unul de executie si nu de conducere.
Răspuns la discuția Sef birou contabilitate
Va multumesc pentru raspuns! Postul este in organigrama, este vacant, dar doamna de la resurse umane spune ca nu pot participa la concurs deoarece am licenta in administratie publica si nu in stiinte economice.
Buna ziua, lucrez intr-o primarie de 11 ani si 7 luni și tin contabilitatea institutiei din prima zi de munca. In plus raspund si de compartimentul impozite si taxe. Am liceul economic, studii superioare cu specializarea administratie publica și un master in contabilitate si expertiza contabila. Stiu ca specializarea stiinte economice este o conditie obligatorie pentru sef birou contabilitate. Nu imi doresc neaparat functia dar am acelasi salariu cu ceilalti colegi ai mei care nu au nici pe departe raspunderea pe care o am eu si nu o spun din rautate, fiecare cu bafta lui. Si totusi, cu studiile pe care le am as putea sa ocup functia de sef birou, exista vreo posibilitate? Multumesc !