avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sef birou contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sef birou contabilitate

Buna ziua, lucrez intr-o primarie de 11 ani si 7 luni și tin contabilitatea institutiei din prima zi de munca. In plus raspund si de compartimentul impozite si taxe. Am liceul economic, studii superioare cu specializarea administratie publica și un master in contabilitate si expertiza contabila. Stiu ca specializarea stiinte economice este o conditie obligatorie pentru sef birou contabilitate. Nu imi doresc neaparat functia dar am acelasi salariu cu ceilalti colegi ai mei care nu au nici pe departe raspunderea pe care o am eu si nu o spun din rautate, fiecare cu bafta lui. Si totusi, cu studiile pe care le am as putea sa ocup functia de sef birou, exista vreo posibilitate? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionelana , utilizator 09:36, 17 Mai 2020
Trebuie ca postul respectiv sa fie liber si sa participati la concursul organizat pentru ocuparea lui si sa il castigati.
Va multumesc pentru raspuns! Postul este in organigrama, este vacant, dar doamna de la resurse umane spune ca nu pot participa la concurs deoarece am licenta in administratie publica si nu in stiinte economice.
Zicand in gluma(?), potriviti cu cine si cum trebuie sa fie buna si diploma dumneavostra. Sau nu. Cum ati ocupat postul actual?

Imi cer scuze daca am fost rautacios. Nu am lucrat niciodata in administratia publica.
N-am prea inteles raspunsul dvs. M-am angajat in primarie in urma unui concurs riguros(poate e greu de crezut), pe postul de inspector(asa e denumirea pentru aprox.toate functiile din primarie), in compartimentul financiar, impozite si taxe, Postul este unul de executie si nu de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie institutii publice (primarie) vulpemihaelasanda vulpemihaelasanda Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un angajat cu studii superioare economice si masterat in stiinte economice din cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Functionari publici - conditii de ocupare a unei functii boboc33 boboc33 Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de sef serviciu financiar-contabilitate, impozite si taxe locale in cadrul unei primarii, dar... ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)