avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana.maria

Activitate Ioana.maria

Bună ziua, am 16 ani,parintii mei sunt divorțați de când eram mica (1 an jumătate). Mama mea ma agresează fizic și verbal de când aveam 8 ani. În prezent, în timp de pandemie am venit la mătușa mea la țară (stau aici de 3 săptămâni). Ieri mama m-a sunat și timp de 30 de minute cât sunt în total cele 4 apeluri de la ea mi-a spus ca sunt nesimțită, curva, 0 în fata ei, ca sunt sub orice critica, sunt o egoista, nu merit pe nimeni și nimic etc. După toate astea mi-a spus ca ma va bate cum nu m-a bătut niciodată, ca ma va face praf și pulbere, ma va rupe în bucăți și ma va lăsa fără par în cap toate acestea însoțite de amenințări cum ca nu ma mai primește acasă niciodată, sa ma mut unde vreau eu ori la tatăl meu, ori la neamurile lui, ori la mătușa mea unde stau acum (o cred în stare deoarece când e nervoasa îmi da cu pumnii și picioarele pe unde apuca, ma trage de par și ma da afara din casa). As vrea sa rămân aici la mătușa mea, dar vreau ca dacă vine după mine sa nu ma poată lua acasă. As putea face ceva?