avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aș vrea să mă mut de acasă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aș vrea să mă mut de acasă

Bună ziua, am 16 ani,parintii mei sunt divorțați de când eram mica (1 an jumătate). Mama mea ma agresează fizic și verbal de când aveam 8 ani. În prezent, în timp de pandemie am venit la mătușa mea la țară (stau aici de 3 săptămâni). Ieri mama m-a sunat și timp de 30 de minute cât sunt în total cele 4 apeluri de la ea mi-a spus ca sunt nesimțită, curva, 0 în fata ei, ca sunt sub orice critica, sunt o egoista, nu merit pe nimeni și nimic etc. După toate astea mi-a spus ca ma va bate cum nu m-a bătut niciodată, ca ma va face praf și pulbere, ma va rupe în bucăți și ma va lăsa fără par în cap toate acestea însoțite de amenințări cum ca nu ma mai primește acasă niciodată, sa ma mut unde vreau eu ori la tatăl meu, ori la neamurile lui, ori la mătușa mea unde stau acum (o cred în stare deoarece când e nervoasa îmi da cu pumnii și picioarele pe unde apuca, ma trage de par și ma da afara din casa). As vrea sa rămân aici la mătușa mea, dar vreau ca dacă vine după mine sa nu ma poată lua acasă. As putea face ceva?
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Ioana.maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:18, 15 Mai 2020
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
La vârsta de 16 ani poți rămâne la mătușa. Nu are voie să te ia de la mătușa folosind forța fizică. Dacă te agresează fizic, sună la Poliție.

Ia legătura cu tata, să te ajute și el.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o problema mama ... miky.deea08 miky.deea08 buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o problema Mama m-a adus sa stau 6 luni la tara , fara sa imi zica ca stam aici atat de mult..pentru ca stie ca ... (vezi toată discuția)
Ma ameninta ca ma scoate afar din casa si ca ma bate 12345678 12345678 buna ziua. am o problema si daca se poate sa ma lamuriti cu unele probleme. momentan stau in casa parintilor. din cauza unor neintelegeri intre mine si tatal ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face - mutare minora la domiciliul prietenului ShadowManMentza ShadowManMentza Buna, am 19 ani, iar prietena mea are 16 ani. Tin foarte mult la ea si ii vreau binele. Momentan sunt clasa 12-a si am de dat bacu... parintii ei fac scandal ... (vezi toată discuția)