avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o problema Mama ...

buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o problema
Mama m-a adus sa stau 6 luni la tara , fara sa imi zica ca stam aici atat de mult..pentru ca stie ca nu imi place sa stam aici.
Pentru ca am o matusă care mereu imi gaseste motiv sa se certe cu mine si etc.. si acum recent a aflat si ea de la mama ca sunt impreuna cu un tip de 8 luni, si diferenta de varsta este doar de 5 ani intre noi doi. Ma rog pe langa toate astea matusa mea i-a bagat prostii in cap mamei mele sa numai ma lase sa ies afara o perioada ca poate ne despartim si sa imi gasesc alt baiat de varsta mea sau deloc..Mama m-a tinut in casa 3 luni nici in fata portii nu ma lasa sa ies, sau pana la magazin.. Si matusa mea tot ma ameninta ca mai bine sa imi vad de ale mele , sau ma jignea imi zicea ca o sa ajung “curva” , ca imi sta gandul la baieti... Si nu este adevarat..Si astazi a dat in mine matusa-mea ca spusesem o gluma la telefon si ca era nervoasa ea din alte cauze , si m-a lovit fix in cap si mi-a facut scandal ca nu sunt buna de nimic decat de glume..si mama mea stie ca a dat in mine si ca m-a jignit si nu ii spune nimic deloc ii convine ca ii da bani si tigari..
Pe langa am o situatie la scoala destul de buna,mama mea nu este angajata si acum trebuie sa locuiesc aici..inca 1 an. Am 16 ani si 8 luni ,17 aproape, si ma gandesc sa ma mut la prietenul meu daca este posibil si legal ,fara ca el sa pateasca nimic?

Alte discuții în legătură

Aș vrea să mă mut de acasă Ioana.maria Ioana.maria Bună ziua, am 16 ani,parintii mei sunt divorțați de când eram mica (1 an jumătate). Mama mea ma agresează fizic și verbal de când aveam 8 ani. În ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema ... Deea.dede14 Deea.dede14 Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema destul de grava pentru mine si daca cineva ma poate ajuta in legatura cu asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Amenintarea ( este foarte serios ) cataraulioan cataraulioan deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal ... (vezi toată discuția)