In primul rand, editati-va postul cat mai aveti timp pentru a sterge numarul de telefon. Este impotriva regulilor sa il lasati aici si mai mult va poate dauna. Chiar daca este un forum juridic, aici sunt fel si fel de utilizatori, unii avand glume proaste. Nu de alta, nu e ok sa faceti publice niste date personale cum ar fi un numar de telefon.
In al doilea rand, nu stiu de ce ati precizat cei 4 ani de MMA. Tocmai dvs. ati spus ca nu se rezolva nimic cu bataia. Credeti-ma, si eu stiu sa merg pe bicicleta, dar nu cred ca intereseaza pe cineva acest lucru. Ati spus ca e greu de explicat, incercati sa explicati ce trebuie, nu altceva.
In ultimul rand, daca acest domn va ameninta puteti sa faceti plangere la politie. O sa fie mult mai usor daca parintii fetei confirma acest lucru. Amenintarea este o infractiune penala si se pedepseste.
Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem
Daca doriti sa ne explicati... am inteles pana la baut, dar nu stiu ce inseamna "sa pipe". Sa fumeze? Sa se drogheze? Va ameninta daca ii dati de baut? Termina din amenintari daca beti cu dumnealui? Incercati sa va exprimati mai corect, va rog.