avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintarea ( este foarte serios )
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintarea ( este foarte serios )

deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal prietenei mele este tatal lui ) care el are 22 de ani si locuieste in germania si va veni in 2 saptamani. Bun... de aici incepe greul..

Asta e obsedat sexual de ea, adica : o suna in 20 de minute de peste 80 de ori incredibil. astazi am discutat cu mama sa si nu mai stie ce sa faca. Bun si pana aici . El este nebun , a amenintat ca se sinucide daca nu il lasa sa vina s-o vada chit ca are interdictie de la parintii fetei. Dar a inceput sa ma ameninte si pe mine, mno psihopatii asa fac ... ca ma ameninta ca ma bate cand vine in tara i-a spus si ei ca se jura ca ma bate... Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem , deci daca ii mai dau sau nush ce e grav ca ma bate si dinastea nu imi este frica de el . dar eu nu rezolv cu bataie . taicaso daca va afla si o va afla cat de curand o va lua cu el la bloc ( noi stam la sat) si nu va mai avea acea vacanta. Deci va trebui sa depun plangere . e mult mai grav decat cititi voi aici. Asa ca, va rog eu din bunavointa de ajutor caci nu mai stiu ce sa fac am toate conversatiile in telefonul prietenei mele si ale mamei. Va rog multtt !!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
cataraulioan, utilizator
In primul rand, editati-va postul cat mai aveti timp pentru a sterge numarul de telefon. Este impotriva regulilor sa il lasati aici si mai mult va poate dauna. Chiar daca este un forum juridic, aici sunt fel si fel de utilizatori, unii avand glume proaste. Nu de alta, nu e ok sa faceti publice niste date personale cum ar fi un numar de telefon.

In al doilea rand, nu stiu de ce ati precizat cei 4 ani de MMA. Tocmai dvs. ati spus ca nu se rezolva nimic cu bataia. Credeti-ma, si eu stiu sa merg pe bicicleta, dar nu cred ca intereseaza pe cineva acest lucru. Ati spus ca e greu de explicat, incercati sa explicati ce trebuie, nu altceva.

In ultimul rand, daca acest domn va ameninta puteti sa faceti plangere la politie. O sa fie mult mai usor daca parintii fetei confirma acest lucru. Amenintarea este o infractiune penala si se pedepseste.

Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem

Daca doriti sa ne explicati... am inteles pana la baut, dar nu stiu ce inseamna "sa pipe". Sa fumeze? Sa se drogheze? Va ameninta daca ii dati de baut? Termina din amenintari daca beti cu dumnealui? Incercati sa va exprimati mai corect, va rog.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
CryTeK, utilizator
eu nu rezolv cu bataia nimic niciodata. Da sa fumeze, este zis popular. nu ne drogam doamne fereste. sunt obosit de la atata stres. Mi-a dat mesaj .asa zicea : ti-am zis dar nu mai ascultat ti-am zis sa nu mai ii dai de baut sau sa fumeze cu tine, dar nu m-ai ascultat , vei stii cine sunt eu . Toata lumea de 2 zile incoace a aflat ca e dus cu pluta pe romaneste dar el E NEBUN. El o vede pe sorasa ca pe IUBITA si moare de ciuda ca eu sunt cu ea si deasta recurge la toate nebuniile astea.
Analizati cu multa responsabilitate situatia ,avand in vedere comportamentul fratelui si incercati sa nu va expuneti sau sa nu generati situatii care nu aveti cunostiinta cum pot evolua
Cunoscand tarele fratelui,nu se justifica sa inrautatiti starea acestuia de sanatate sa provocati sau sa dati ocazia ca acesta sa se manifeste agresiv sau violent fata de sora=prietena dv sau chiar fata de dv
Tratati cu multa seriozitate situatia,plecati de la premiza ca este vorba despre un bolnav cu comportament posibil violent,motiv pentru care mai bine analizati oportunitatea sa nu va intalniti cu acesta
da stiu ca si eu m-am gandit la asta , dar sa faci tu asa ceva cu sora ta . de 6 ani. Am povestit cu mama ei , si a zis ca daca nu intram in viata fetei afla peste vreo 10 ani , ca eu intrand in viata lor , el a fost deranjat. El este hotarat sa vina in tara, chit ca poate va fi pentru ultima oara ( in sensul ca va avea interdictie ). Mi-am anuntat toti prietenii sa se fereasca de el , ca sa nu putem fi agresati, oricum 112 este cel mai probabil sa fie folosit atunci cand ma va hartui pe mine sau pe restul prietenilor mei si implicit pe prietena mea.
ynocentta a scris:

Analizati cu multa responsabilitate situatia ,avand in vedere comportamentul fratelui si incercati sa nu va expuneti sau sa nu generati situatii care nu aveti cunostiinta cum pot evolua
Cunoscand tarele fratelui,nu se justifica sa inrautatiti starea acestuia de sanatate sa provocati sau sa dati ocazia ca acesta sa se manifeste agresiv sau violent fata de sora=prietena dv sau chiar fata de dv
Tratati cu multa seriozitate situatia,plecati de la premiza ca este vorba despre un bolnav cu comportament posibil violent,motiv pentru care mai bine analizati oportunitatea sa nu va intalniti cu acesta

Colega mea are dreptate...va expuneti unui risc inutil.... chiar daca nu va este frica de el nu trebuie sa dati ocazia unui nebun sa va atace... daca il evitati sunteti un om intelept si cu viata lunga

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip ... pampam18 pampam18 buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip de 21 de ani care s a încheiat pentru ca eu am făcut prostia de a iesi cu un prieten din ... (vezi toată discuția)