avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintarea ( este foarte serios )
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintarea ( este foarte serios )

deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal prietenei mele este tatal lui ) care el are 22 de ani si locuieste in germania si va veni in 2 saptamani. Bun... de aici incepe greul..

Asta e obsedat sexual de ea, adica : o suna in 20 de minute de peste 80 de ori incredibil. astazi am discutat cu mama sa si nu mai stie ce sa faca. Bun si pana aici . El este nebun , a amenintat ca se sinucide daca nu il lasa sa vina s-o vada chit ca are interdictie de la parintii fetei. Dar a inceput sa ma ameninte si pe mine, mno psihopatii asa fac ... ca ma ameninta ca ma bate cand vine in tara i-a spus si ei ca se jura ca ma bate... Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem , deci daca ii mai dau sau nush ce e grav ca ma bate si dinastea nu imi este frica de el . dar eu nu rezolv cu bataie . taicaso daca va afla si o va afla cat de curand o va lua cu el la bloc ( noi stam la sat) si nu va mai avea acea vacanta. Deci va trebui sa depun plangere . e mult mai grav decat cititi voi aici. Asa ca, va rog eu din bunavointa de ajutor caci nu mai stiu ce sa fac am toate conversatiile in telefonul prietenei mele si ale mamei. Va rog multtt !!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
cataraulioan, utilizator
Avand in vedere varsta prietenei dv ,luand in considerare ca cei 2 sunt frati,este de preferat sa lasati parintii sa hotarasca modalitatea de asigurare protectie pentru fata
Dv nu aveti nici competenta si nici posibilitatea sa va implicati in relatiile dintre cei 2
In definitiv inclusiv fata poate avea o discutie transanta in care sa isi exprime punctul de vedere si sa se impuna in fata fratelui
Salutare , sunt bine , foarte bine ca sa zic asa . A venit nebunul asta in 1 august. Pana acum doar o data am dat ochii cu el si atunci in fata casei mele pe la 1 noapte , vorbeam cu prietena . Bun toate faine, m-am speriat foarte tare cand l-am vazut , dar a venit si a dat noroc cu mine si m-a intrebat ce fac, eu bineinteles crispat tot dacca ma ataca. Dar nu a fost asa ... toate bune.
Ce vreau sa va zic este ca acum, eu nu prea mai ies cu ei ( doar o data ca aveam nevoie de o tigara de la unu de acolo si erau si ei pe acolo. Eu nu mai merg cu ei ( sora lui, el , si inca 2 persoane) . Ei fac gratare, mai merg la suc fara sa cheme si restul trupei pe cei 5 care sunt cu mine ( eu daca nu ies nu iasa nici ei !!). Bun, momentat nu mai vorbesc cu ea deloc, fara telefon, fara nimic, nu mai tin legatura, asa am decis 99% eu si 1 % mama fetei. Doar cu ea mai vorbesc , ea e legatura dintre ea si fiica sa. Atat doar, si nimic altceva. Le-am dat frau liber , duca cum ati spus-o si voi. Am plecat la strand vreo 3 zile dupa aceea am iesit in locatii unde nu ieseau ei, chit ca imi doream. Nu am mai vazut-o de 5 zile, deloc, deloc. Doar cu 4 baieti am mai umblat da asa seara cu masina, in rest ziua doar acasa . Deci toate sunt bune si am scapat de un chin , chit ca ptr ea nu se va termina niciodata, doar asa am povestit cu mama. Nu m-a atacat asa cum a zis, nimica . E fricoss de numa , doar sta si tace acolo pe terasa. dar macar poate ii convine ca ii langa sora-sa si lui ii ajunge...
Bun , acuma va rog sa-mi raspundeti la 2 intrebari : Din moment ce am taiat-o de tot , toate legaturile cu ea in privinta prietenei mele, ce se intampla cu ea acuma ? Adica , daca nu mai vb cu ea la ce se gandeste , sau la ce s-ar putea gandi ea zilele astea si cele viitoare ? Vreau sa zic ca ii era ciuda ca nu am luat-o la strand , dar a zis-o la un prieten asta, dar nici ea nu m-a chemat la gratar zilele trecute.
2. El ce poate credea in acest moment? ca doara m-a amenintat ? crede ca imi este frica de el ? Sau ce poate credea? in acest moment doar cele 2 intrebari legate de ea si el ma intereseaza. Daca stiti ceva, in sensul ca, v-ati gandi la ceva , sa-mi scrieti. Multumesc
Ne bucura ca sunteti bine si nu ati patit nimic, dar raspunsurile la intrebarile dvs. tin mai curand de practica clarvazatoare a Mamei Omida, decat de sfaturile juridice pe care le puteti primi pe avocatnet.
Eeeh nu cred ca voi apela la asa ceva, mai bine ma duc si vorbesc cu un psiholog, una doua sedinte. Atata tot, daca ar fi cazul de asa ceva... Oricum, raspunsul la intrebarile mele vor veni in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip ... pampam18 pampam18 buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip de 21 de ani care s a încheiat pentru ca eu am făcut prostia de a iesi cu un prieten din ... (vezi toată discuția)