Avand in vedere varsta prietenei dv ,luand in considerare ca cei 2 sunt frati,este de preferat sa lasati parintii sa hotarasca modalitatea de asigurare protectie pentru fata
Dv nu aveti nici competenta si nici posibilitatea sa va implicati in relatiile dintre cei 2
In definitiv inclusiv fata poate avea o discutie transanta in care sa isi exprime punctul de vedere si sa se impuna in fata fratelui
Salutare , sunt bine , foarte bine ca sa zic asa . A venit nebunul asta in 1 august. Pana acum doar o data am dat ochii cu el si atunci in fata casei mele pe la 1 noapte , vorbeam cu prietena . Bun toate faine, m-am speriat foarte tare cand l-am vazut , dar a venit si a dat noroc cu mine si m-a intrebat ce fac, eu bineinteles crispat tot dacca ma ataca. Dar nu a fost asa ... toate bune.
Ce vreau sa va zic este ca acum, eu nu prea mai ies cu ei ( doar o data ca aveam nevoie de o tigara de la unu de acolo si erau si ei pe acolo. Eu nu mai merg cu ei ( sora lui, el , si inca 2 persoane) . Ei fac gratare, mai merg la suc fara sa cheme si restul trupei pe cei 5 care sunt cu mine ( eu daca nu ies nu iasa nici ei !!). Bun, momentat nu mai vorbesc cu ea deloc, fara telefon, fara nimic, nu mai tin legatura, asa am decis 99% eu si 1 % mama fetei. Doar cu ea mai vorbesc , ea e legatura dintre ea si fiica sa. Atat doar, si nimic altceva. Le-am dat frau liber , duca cum ati spus-o si voi. Am plecat la strand vreo 3 zile dupa aceea am iesit in locatii unde nu ieseau ei, chit ca imi doream. Nu am mai vazut-o de 5 zile, deloc, deloc. Doar cu 4 baieti am mai umblat da asa seara cu masina, in rest ziua doar acasa . Deci toate sunt bune si am scapat de un chin , chit ca ptr ea nu se va termina niciodata, doar asa am povestit cu mama. Nu m-a atacat asa cum a zis, nimica . E fricoss de numa , doar sta si tace acolo pe terasa. dar macar poate ii convine ca ii langa sora-sa si lui ii ajunge...
Bun , acuma va rog sa-mi raspundeti la 2 intrebari : Din moment ce am taiat-o de tot , toate legaturile cu ea in privinta prietenei mele, ce se intampla cu ea acuma ? Adica , daca nu mai vb cu ea la ce se gandeste , sau la ce s-ar putea gandi ea zilele astea si cele viitoare ? Vreau sa zic ca ii era ciuda ca nu am luat-o la strand , dar a zis-o la un prieten asta, dar nici ea nu m-a chemat la gratar zilele trecute.
2. El ce poate credea in acest moment? ca doara m-a amenintat ? crede ca imi este frica de el ? Sau ce poate credea? in acest moment doar cele 2 intrebari legate de ea si el ma intereseaza. Daca stiti ceva, in sensul ca, v-ati gandi la ceva , sa-mi scrieti. Multumesc
Eeeh nu cred ca voi apela la asa ceva, mai bine ma duc si vorbesc cu un psiholog, una doua sedinte. Atata tot, daca ar fi cazul de asa ceva... Oricum, raspunsul la intrebarile mele vor veni in timp.