avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate NeaGicu

Activitate NeaGicu

Salutare,
Sunteti sigura de raspunsul dat? Din ce am mai citit pe site in 2016 ati spus contrariu. Da... s-a mai schimbat probabil treaba, vreau sa stiu sigur daca postez un numar de inmatriculare pot fi dat in judecata sau nu? Daca de exemplu in comentariu la acea postare cineva ii scrie numele persoanei care detine acel numar, pot fi probleme? Eu stiu ca tot ce tine de GDPR sunt datele de pe C.I. in rest numar de telefon, nr. de inmatriculare, etc. nu sunt date cu caracter personal. Sper sa ne lamuriti si sa fie clar pentru toata lumea. Multumesc.Seara placuta.

ynocentta a scris:

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.
Exemple de date cu caracter personalun nume și prenume;
-o adresă de domiciliu;
-o adresă de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com;
-un număr de act de identitate;
-date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
-o adresă de protocol de internet (IP);
-un identificator de modul cookie*;
-identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;
-date deținute de către un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifică în
mod unic o persoană.
Numarul de circulatie auto nu intra sub incidenta legii datelor cu caracter personal

Adrian Dimitriu a scris:

depinde si de intentia cu care o postati.

A fost pozat pentru ca a parcat aiurea cu jumate masina si pe un loc pentru persoanele cu handicap. Domnul este politist si m-a amenintat ca imi face plangere. Cam asta e povestea. Vreau sa stiu daca pot face poze cand sunt in parcare fara probleme, nu in afara ei. Multumesc
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Daca postez intr-un grup o masina parcata in parcarea hypermarketului poate depune plangere proprietarul masinii? In acea parcare nu este indicator care sa imi interzica acest lucru. Poza am primit-o de la un angajat al acelui hypermarket. Multumesc mult