avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fotografierea unei masini in parcarea unui hypermarket
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fotografierea unei masini in parcarea unui hypermarket

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Daca postez intr-un grup o masina parcata in parcarea hypermarketului poate depune plangere proprietarul masinii? In acea parcare nu este indicator care sa imi interzica acest lucru. Poza am primit-o de la un angajat al acelui hypermarket. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:59, 18 Mai 2020
depinde si de intentia cu care o postati.

Adrian Dimitriu a scris:

depinde si de intentia cu care o postati.

A fost pozat pentru ca a parcat aiurea cu jumate masina si pe un loc pentru persoanele cu handicap. Domnul este politist si m-a amenintat ca imi face plangere. Cam asta e povestea. Vreau sa stiu daca pot face poze cand sunt in parcare fara probleme, nu in afara ei. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
NeaGicu, utilizator
Fiind vorba despre parcare in hypermarket,este o problema datorata statutului parcarii care este privat
Daca intentionati formularea de plangere catre autoritatea politiei,cu scopul sustinerii plangerii puteti anexa dovada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masina - ma prezint la proces? deus_073 deus_073 Am parcat in statia de autobuz din fata spitalului Bagdasar Arseni. Era o masina in fata mea si una in spate, nu incurcam circulatia, era loc foarte mare ... (vezi toată discuția)
E posibil sa primesc amenda? aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de parcarea intr-un loc unde nu este nici un semn care sa interzica asta. Mai exact in data de 03.12.2012 am parcat ... (vezi toată discuția)
Se parcheaza neregulamentar pe spatiu privat dmion dmion Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate rezolva o problema legata de parcarea neregulamentara pe spatiul privat al unui mall? mai exact e vorba de parcarea ... (vezi toată discuția)