Am parcat in statia de autobuz din fata spitalului Bagdasar Arseni. Era o masina in fata mea si una in spate, nu incurcam circulatia, era loc foarte mare pentru autobuz.
Masina a fost ridicata. Am platit taxa si am scris in respectivul proces verbal ce s-a intamplat: anume tatal meu trebuia sa fie operat pe coloana la acel spital, nu era nici un loc, deci am fost nevoit sa parchez acolo.
Am platit si amenda la Cec, dupa care am fost la sectia de politie, le-am dat chitanta de la Cec, plangerea scrisa de mine in care explic ce s-a intamplat si documentele de la spital prin care se arata ca tatal meu a fost operat in acea zi.
Am primit citatia acum 2 zile, termen februarie 2013.
Aveti pozele aici cu citatia si ce era atasat:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
In nota raport este scris gresit numele "Brian Constantin Doru". Nu cred ca are mare relevanta totusi.
Ideea este ca am fost nevoit sa parchez acolo.
Intrebarile mele:
- Trebuie neaparat sa ma prezint? Imi scad sansele daca nu ma prezint? Trebuie sa declar cumva, inainte, in scris, ca nu ma voi prezenta? (din ce inteleg din citatie asa trebuie, in caz contrar se anuleaza cererea mea; posibil sa gresesc)
- Instanta va vedea ceea ce am scris in procesul verbal? Dar documentele de la spital pe care le-am dat politistului cand am depus plangerea?
- Am nevoie de un avocat?
Care este cea mai buna abordare ca sa imi recuperez banii?
Apreciez raspunsurile dumneavoastra.
Multumesc.