avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate Ama Costea

Activitate Ama Costea

Răspuns la discuția Accident cruce cazuta
Va mulțumesc pentru răspuns. Nu caut sa dau în judecata la plesneala ci sa elucideze misterul cum s.a putut întâmplă asa ceva. Vorbim de cimitir din București și nu vorba aia "de la tara" unde teoretic condițiile nu sunt aceleași ca "la oraș". Plus ca asa cum s.a întâmplat acest caz (unde din fericire și ii mulțumesc Lui Dumnezeu ca a scăpat ca putea fii mult mai grav și sa se ajungă chiar la deces) se mai pot întâmplă și altele și as vrea sa clarific dacă întra în administrația cimitirului (dacă exista asa ceva). Ma gândesc ca în atâtea cazuri care trec prin mâinile avocatiilor a mai exista ceva similar și as vrea sa știu care a fost procedura,ce investigații sunt de făcut...
Bună ziua. As avea nevoie de un sfat va rog pentru următorul caz. O persoana din familia mea a fost la cimitir la tatăl meu de Sf Mihail și Gavril și a avut un accident. Trecând prin spatele crucii de la mormânt, crucea a căzut peste ea spărgându.i capul, 3 coaste rupte și plămânul atins. Momentan este în spital sub supraveghere dar m.ar interesa dacă cineva se face responsabil de acest accident. Menționez ca nu s.a tras de cruce, ea căzând din cauza faptului ca nu a fost bine prinsa și din cauza greutății s.au produs cele de mai sus. Cei de la administrația cimitirului sunt responsabili? Cum se poate proceda în acest caz? Multumesc