avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters61721

Activitate ContSters61721

de ce acte sunt nevoie pentru ca o firma sa imi poata oferi aceasta bursa privata?
Buna ziua
As dori daca puteti sa ma ajutati cu o informatie sau chiar mai mult de cat atat. Am terminat Facultatea de Litere anul acesta. In martie am depus actele de inscriere la masterat la o Facultate din Franta. De curand am aflat ca am fost admisa iar pe 1 septembrie trebuie sa fiu in Franta. Problema mea este urmatoarea, cheltuielile sunt destul de mari si parintii nu vor putea sa ma ajute financiar pe o perioada de 2 ani. Acum o saptamana am inceput sa trimit cereri de sponsorizari la o gramada de firme care au un capital destul de mare si care ar putea oferi burse individuale de studiu sau burse private. Din pacate au inceput sa imi vina raspunsurile dar toate negative, nu pot sa cred ca nimeni nu vrea sa ajute studentii sa isi continue studiile in strainatate. As dori sa ma ajutati in sesnul sa imi spuneti cum as putea sa fac rost de o astfel de bursa, sa imi recomandanti firme sau chiar persoane fizice care sunt doritoare sa sponsorizeze un student, pe domeniul educatiei. Stiu ca este si o lege in sensul acesta.
va multumesc frumos.

Cu stima
Paula Borza