avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Sponsorizare studii in strainatate. Legea privind ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Sponsorizare studii in strainatate. Legea privind bursele private.

Buna ziua
As dori daca puteti sa ma ajutati cu o informatie sau chiar mai mult de cat atat. Am terminat Facultatea de Litere anul acesta. In martie am depus actele de inscriere la masterat la o Facultate din Franta. De curand am aflat ca am fost admisa iar pe 1 septembrie trebuie sa fiu in Franta. Problema mea este urmatoarea, cheltuielile sunt destul de mari si parintii nu vor putea sa ma ajute financiar pe o perioada de 2 ani. Acum o saptamana am inceput sa trimit cereri de sponsorizari la o gramada de firme care au un capital destul de mare si care ar putea oferi burse individuale de studiu sau burse private. Din pacate au inceput sa imi vina raspunsurile dar toate negative, nu pot sa cred ca nimeni nu vrea sa ajute studentii sa isi continue studiile in strainatate. As dori sa ma ajutati in sesnul sa imi spuneti cum as putea sa fac rost de o astfel de bursa, sa imi recomandanti firme sau chiar persoane fizice care sunt doritoare sa sponsorizeze un student, pe domeniul educatiei. Stiu ca este si o lege in sensul acesta.
va multumesc frumos.

Cu stima
Paula Borza
Cel mai recent răspuns: ContSters61721 , utilizator 23:49, 11 August 2008
Este vorba de Legea nr. 376 din 28/09/2004 privind bursele private, publicata in Monitorul Oficial, partea I nr. 899 din 04/10/2004.
de ce acte sunt nevoie pentru ca o firma sa imi poata oferi aceasta bursa privata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare studii facultate pentru angajat Cristina Vasile Cristina Vasile Buna, Imi puteti spune daca o firma poate deconta plata facultatii pentru un salariat? Daca da, sub ce forma si ce inreg contabile se fac? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sponsorizari/ burse private meduzad meduzad Buna ziua, As vrea sa va cer indrumarea intr-un subiect chiar interesant pentru multi tineri si despre care se stie prea putin - bursele private. De ce ... (vezi toată discuția)
Redirectionarea a 2% din impozit catre un prieten student, sub forma de bursa privata? farapaineprajita farapaineprajita Sa consideram urmatoarea situatie ipotetica: - fac un contract cu un prieten student, in care specific o bursa egala cu 2% din impozitul meu pe venit din ... (vezi toată discuția)