avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate Flushterica

Activitate Flushterica

Buna ziua,
Am si eu o problema...
In data de 10 aprilie m-am angajat la un restaurant in zona pipera-tunari.Toate bune si frumoase, patroana la inceput mi-a spus ca imi face contract de munca pe 4 ore, era foarte ok...
La inceputul lunii mai mi-a comunicat ca vanzariile sunt mici si nu ma mai poate platii la zi ca o sa ma plateasca de 2 ori pe luna.am acceptat.pe data de 15 am cerut evident banii...mi-a spus ca ce lucrez de pe 1 - 15 ma plateste pe 25...am tacut si am zis ok...pe data de 25...raspunsul ei a fost ca nu are bani...nu m-am mai dus la munca a 2ua zi si de aici scandalul...injuraturi, amenintari, ca nu o sa mai vad banii niciodata...pe parcursul celor 2 luni am aflat ca mai multi angajati au fost prostiti in felul acesta...
Cer un sfat, o indrumare...poate banii nu ii mai primesc dar vreau ca sa nu mai ajunga si alti oameni in situatia mea...inselati...
Am apelat la politia din tunari pentru a anunta ca in acea locatie se tin petreceri.
Am anuntat itm - ul ca in acea locatie nici unul din angajati nu are contract de munca.
Doamna de la itm a fost foarte draguta si mi-a explicat cat de cat procedurile...m-a indrumat sa dau aceasta persoana in judecata.
Nu vreau sa ma opresc aici...vreau sa ajung in instanta cu aceasta doamna...