avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Activitate Olaianos liviu

Activitate Olaianos liviu

Se poate transforma contractul in renta viagera?
Inteleg..dar nu am dovezi doar inregistrarile audio din telefon... nu am nici bonuri de alimente sau altele...eu ii duceam mancare si dansa o arunca...din 2019 luna a 8.a mi.a spus ca nu mai am ce cauta pe la ea..are bani si a platit doi martori mincinosi...deja a platit 6000 lei...nu vreau sa mai cheltui bani aiurea...
A venit citatia.. reziliere contract pentru neexecutare de sarcina plus cheltuieli de judecata... Am hotarat sa renunt la apartament, nu vreau sa stau ani de zile prin procese si sa cheltui banii aiurea...in situatia asta trebuie sa mai platesc eu ceva? Si cu munca facuta si cu banii cheltuiti..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ma primeste mai pot face altceva? In contract am nuda proprietate si ea are uzufruct viager..nu am cheie, are idei fixiste,camere video in apartament, contract cu ,dio security, plus un lacat mare la usa de la intrare cand pleaca de acasa..nu stiu ce sa mai fac..sper sa nu raman si cu munca prestata si cu banii dati pe contract si cheltuieli..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua..sunt valabile inregistrarile audio in instanta? Eu o sun mereu sa merg la ea, dar ea refuza sub pretextul ca vreau sa scap de ea, Ca ii duc mancare otravita si alte prostii...(matusa din 2014 a tot avut in fiecare an pe cineva caruia i.a promis apartamentul si a profitat de toti cei dinainte...sub acelasi pretext ca vor sa o otraveasca) Multumesc pentru atentie..