avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate geneuu21

Activitate geneuu21

buna seara!daca sunteti amabili sa imi puteti raspundeti cam la o aceeasi situatie cu furtul masinii,in ianuarie am cumparat o masina din germania cu numere de tzoll valabile 1 luna de zile,am ajuns in romania iar dupa expirarea numerelor de tzoll mi’am facut programare la rar pentru a incepe procedeul de inscris a masinii,ajuns acolo ca sa intelegeti datele evenimentelor achizitia masinii a fost pe 9.01,numerele au expirat pe 8.02 iar programarea rar am avut pe 19.02...si cum va spuneam odata ajuns la rar s’a constatat ca masina apare furata in baza de date dupa 17.02,s’a sezizat politia,am fost la sediu,am scris declaratii etc si mi s-a dat masina in custodie pana la solutionarea cazului,acum s-a pus problema inscrierii masinii cu mentiuni pe talon si carte doar ca problema vine din partea celor de rar deoarece vor hotarare judecatoreasca ca sa se faca cartea masinii,cei de la inmatriculari nu au nicio problema sa o inscrie cu mentiuni doar ca ca la orice masina ai nevoie de cartea de identitate ca sa se faca inscrisul masinii.intrebarea mea este ce este de facut in situatia mea,cum pot rezolva problema cu rar?multumesc frumos,apreciez raspunsul dumneavoastra,seara buna!